Ons Team

Jeroen Roos

Partner

Jeroen zit al sinds 1991 beroepsmatig in het vak van energiebesparing en duurzame energie. Hij heeft een technische achtergrond (elektrische energietechniek, TU Eindhoven) en houdt zich al sinds de start van zijn loopbaan bezig met het zoeken naar wegen om energiebesparing en duurzame energie een stevige impuls te geven. 
Lees meer over Jeroen…

Charles Geelen

Partner

Charles, met meer dan 30 jaar ervaring het langst in de business, is bovenal warmtepomp-expert. Twee sectoren waar hij veelvuldig betrokken is geweest bij energievraagstukken zijn utiliteit en glastuinbouw. Als geen ander weet hij rapportages van derden binnenste buiten te keren en te doorgronden met kritische vragen, met name op het gebied van energievoorziening en warmtenetten.
Lees meer over Charles…

Krijn Braber

Partner

Krijn Braber heeft bijna 30 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling, realisatie én bedrijfsvoering van duurzame energieconcepten, over de gehele keten van opwekking (landelijk én lokaal) tot en met energiegebruik. Sinds april 2012 is hij werkzaam als zelfstandig adviseur en onafhankelijk denker op dit gebied binnen het samenwerkingsverband Infinitus Energy Solutions.
Lees meer over Krijn…

Klaas Vegter

partner

Klaas is altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om de energietransitie vooruit te helpen. Door zijn brede interesse en combinatie van inhoudelijke kennis en procesmatige vaardigheden, houdt Klaas ook in complexe projecten overzicht. Hij helpt graag organisaties die hun nek uit durven te steken en nét een stapje verder durven te gaan. 
Lees meer over Klaas…

Marc Setzpfand

Partner

Marc is altijd gefascineerd geweest door duurzaamheid. Tijdens zijn studie luchtvaart- en ruimtevaarttechniek aan de TU Delft kon hij spelen met vliegers en snelle auto’s, maar daarnaast leerde hij niet alleen denken maar óók handelen op duurzame wijze. Sinds 2019 versterkt Marc de Infinitus-groep met zijn creativiteit, gedrevenheid en zijn inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van energieprojecten.

Lees meer over Marc…