Ons Team

Jeroen Roos

Partner

Jeroen zit al ruim 20 jaar in het energievak. Hij houdt zich met name bezig met exploitatie-vraagstukken van duurzame energiesystemen, onderzoek naar de haalbaarheid van lokale duurzame energiebedrijven, het organiseren van aanbestedingen en contractvorming. Hij leidt graag multidisciplinaire projecten. Jeroen benadert elk vraagstuk vanuit een technisch, organisatorisch en financieel oogpunt.
Lees meer over Jeroen…

Charles Geelen

Partner

Charles, met zijn 26 jaar ervaring het langst in de business, is niets meer wijs te maken over warmtepompen en bodemenergie. Hij ontwikkelde onder andere de ‘Quickscan Warmtepompen’ voor de utiliteit en glastuinbouw, twee sectoren waar hij veelvuldig betrokken is geweest bij energievraagstukken. Als geen ander weet hij rapportages van derden binnenste buiten te keren en te doorgronden met kritische vragen, met name op het gebied van energievoorziening en warmtenetten.
Lees meer over Charles…

Krijn Braber

Partner

Krijn zit al 24 jaar in het vak en wordt gezien als entrepreneur van innovatieve energieconcepten. Zo is hij de grondlegger van onder andere de energieleverende kas en het eerste hybride-warmtenet. Daarnaast is hij een echte regisseur binnen energieprojecten, zowel inhoudelijk als procesmatig en weet hij als de verbindende schakel meerdere neuzen in dezelfde richting te krijgen. Ook voor brede expertise op duurzaam vlak kunt u bij hem zijn.
Lees meer over Krijn…

Klaas Vegter

partner

Bekijkt de wereld met een open blik en brede belangstelling. Hecht belang aan nuance en zorgvuldige formulering. Werkt doelmatig en vaak in pak, gelukkig wel altijd met een brede glimlach en het motto ‘energie zit in alles’ .

Lees meer over Klaas…

Close Menu