Visie

Onze visie

Onze visie is dat iedereen moet kunnen profiteren van het verduurzamen van onze energievoorziening. Heel veel is al bekend, heel vaak al eens ergens gerealiseerd, waarbij de vele ‘hobbels’ tot en met realisatie al eens zijn genomen. Het is eigenlijk dus ‘gewoon’ een kwestie van de juiste keuzes (helpen) maken, goed doorrekenen, goed organiseren en dan is de grootschalige doorbraak niet ver weg. Infinitus is ervan overtuigd dat duurzaamheid niet alleen maatschappelijk verantwoord is, maar ook leidt tot economische successen én stabiliteit en uiteindelijk dus een robuustere maatschappij voor burgers en bedrijven.

De focus van ons werk ligt op de techniek, de financiële business case en de organisatie van (multi-stakeholder) projecten. De naam ‘Infinitus’ appelleert aan het begrip oneindigheid. Dat staat centraal in ons werk: hoe maken we de maatschappij uiteindelijk zoveel mogelijk onafhankelijk van eindige energiebronnen? Dat is de vraag en wij dragen bij aan de oplossing met onze kennis, onze kunde en onze creativiteit.

Onze strategie

Infinitus wordt gedreven door sterke persoonlijke ambities en marktkansen. Infinitus maakt zich sterk voor een duurzame wereld en zoekt steeds naar nieuwe mogelijkheden en duurzame initiatieven. Infinitus wil knelpunten omzetten in kansen.  Infinitus neemt graag het voortouw in energieprojecten en realiseert samen met de klant technisch doordachte en financieel rendabele oplossingen.